Diensten

Verzekeringen

Leven en ondernemen is risico’s nemen. Daar kun je maar beter op voorbereid zijn. Schade kan gemakkelijk ontstaan. Doet een schade zich voor, dan is het fijn als je goed verzekerd bent. 

Het is belangrijk om goed af te wegen welke risico’s je kunt en wilt dragen. Omnis helpt je graag bij het in kaart brengen van deze risico’s en welke keuzes je daarin kunt maken om de kans op schade zo klein mogelijk te maken. Dat kan door het afsluiten van een verzekering.

Schadeverzekeringen

Deze verzekeringen zijn er in veel verschillende vormen. Schadeverzekeringen zijn er om jou als persoon te verzekeren tegen de risico’s die betrekking hebben op wonen, je gezondheid, recreëren of jouw rechten en plichten. 

Bij het vergelijken van verschillende verzekeraars en het aanvragen van de verzekeringen neemt Omnis jou zoveel mogelijk werk uit handen. Onze dienstverlening houdt daarna natuurlijk niet op. Heb je een schade of wil je graag een nieuw vergelijk van je polissen? Ook dan staat Omnis voor je klaar.

Ondernemen en verzekeringen

Ben je ondernemer binnen het MKB of ben je ZZP’er? Ook dan kun je bij ons terecht voor een gerichte risico-inventarisatie. Omnis gaat vervolgens op zoek naar de verkeringsoplossing die bij je bedrijf past. Maatwerk dus! Voor zowel je persoonlijke arbeidsongeschiktheidsverzekering als de verzuimverzekering voor je personeel. Van het verzekeren van je bedrijfspand en inventaris tot de aansprakelijkheid van je bedrijf. Omnis neemt je het werk uit handen en zorgt voor een passend aanbod.

Levensverzekeringen

Iedere levensfase kent zijn eigen risico’s. Wij zijn niet graag bezig met het risico van overlijden. Toch zijn er vragen belangrijk om zo af en toe eens bij stil te staan:

  • Heb je een gezin of partner? 
  • Zijn er leningen of schulden?
  • Heb je eigendommen en bezittingen?
  • Heb je een eigen onderneming? 

Allemaal vragen die in een ander daglicht komen te staan als je komt te overlijden. Niet de leukste onderwerpen, dat begrijpen we. Omnis helpt je graag om met je mee te denken over de oplossingen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.

Wil je goed verzekerd zijn? Wij helpen je daarbij!

  • Onafhankelijk advies. Jouw belang staat voorop
  • Snel offertes van verschillende verzekeraars
  • Duidelijk overzicht van kosten en premies

Mail voor meer informatie
of het maken van een afspraak via:

Werkwijze

In 5 stappen werken we toe naar jouw financiële toekomst. Van kennis maken tot een compleet plan. Jouw wensen en doelen zijn daarin onze leidraad; samen maken we die werkelijkheid.

Hoe gaan wij te werk?