Diensten

Verzekeringen

Leven en ondernemen is risico’s nemen. Daar kun je maar beter op voorbereid zijn. Schade kan gemakkelijk ontstaan. Doet een schade zich voor, dan is het fijn als je goed verzekerd bent.

Het is belangrijk om goed af te wegen welke risico’s je kan en wil dragen. Op het gebied van verzekeren werkt Omnis samen met Klap Verzekeringsmakelaar. Wil je zorgeloos kunnen leven en ondernemen en (financiële) risico’s verminderen? Neem dan contact op. Klap ondersteunt je met passende verzekeringen en persoonlijk advies.

Schadeverzekeringen

Schadeverzekeringen zijn er in allerlei vormen. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren, een inventarisverzekering, een verzekering voor je vakantiehuis, maar ook verzekeringen voor heel specifieke risico’s. 

Klap vergelijkt het aanbod van verschillende verzekeraars om voor jou de best passende verzekering te vinden met de meest gunstige voorwaarden tegen een scherpe premie. Door de beschikking over volmachten van meerdere verzekeraars kunnen we indien nodig je verzekeringen zelfs op maat maken. Heb je schade of ben je opzoek naar onafhankelijk advies? Uiteraard kun je ook dan bij Klap terecht.

Ondernemen en verzekeringen

Ben je ondernemer binnen het MKB of ben je ZZP’er? Ook dan kun je bij ons terecht voor een gerichte risico-inventarisatie. Omnis gaat vervolgens op zoek naar de verkeringsoplossing die bij je bedrijf past. Maatwerk dus! Voor zowel je persoonlijke arbeidsongeschiktheidsverzekering als de verzuimverzekering voor je personeel. Van het verzekeren van je bedrijfspand en inventaris tot de aansprakelijkheid van je bedrijf. Omnis neemt je het werk uit handen en zorgt voor een passend aanbod.

Als ondernemer kan je bij Klap rekenen op deskundige en betrouwbare ondersteuning. Op basis van een risico-inventarisatie geven we je een persoonlijk advies en kunnen we de belangrijkste risico’s van jouw bedrijf verzekeren. Hierbij maken we gebruik van maatwerk en zorgen we dat je niet onder- maar ook niet oververzekerd bent. Of het nou gaat om een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, een verzuimverzekering voor je personeel, het verzekeren van je wagenpark of pensioenen, we vinden voor al je bedrijfsrisico’s een passende oplossing. Zo kun jij je storten op je onderneming, zonder zorgen over je bedrijfscontinuïteit.

Levensverzekeringen

Iedere levensfase kent zijn eigen risico’s. Wij zijn niet graag bezig met het risico van overlijden. Toch zijn er vragen belangrijk om zo af en toe eens bij stil te staan:

  • Heb je een gezin of partner? 
  • Zijn er leningen of schulden?
  • Heb je eigendommen en bezittingen?
  • Heb je een eigen onderneming? 

Allemaal vragen die in een ander daglicht komen te staan als je komt te overlijden. Niet de leukste onderwerpen, dat begrijpen we. Omnis helpt je graag om met je mee te denken over de oplossingen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken.

Wil je goed verzekerd zijn? Wij helpen je daarbij!

  • Onafhankelijk advies. Jouw belang staat voorop
  • Snel offertes van verschillende verzekeraars
  • Duidelijk overzicht van kosten en premies

Mail voor meer informatie
of het maken van een afspraak via:

Werkwijze

In 5 stappen werken we toe naar jouw financiële toekomst. Van kennis maken tot een compleet plan. Jouw wensen en doelen zijn daarin onze leidraad; samen maken we die werkelijkheid.

Hoe gaan wij te werk?