Diensten

Pensioenen

Weet jij wat je inkomen is wanneer je met pensioen gaat? Laten we het anders stellen: hoe zie je je pensionering voor je? Het liefst wil je toch een beetje onbezorgd kunnen genieten.

Eerder stoppen met werken?

Misschien heb je de wens om eerder te stoppen met werken. Dat kan, maar hoe realiseer je dat? Weet je hoeveel geld je opzij moet zetten om vijf jaar eerder te stoppen?

Een zorg voor later

Feit is dat de meeste mensen pas aan hun pensioeninkomen denken, als het – bijna – te laat is. Terwijl ons pensioen steeds meer een eigen verantwoordelijkheid wordt. ‘Later’ lijkt misschien ver weg, maar gaat een keer komen. Dan is het beter om goed voorbereid te zijn. Hoe eerder je begint, hoe meer geld je hebt tegen de tijd dat je met pensioen gaat.

Weet jij wat al die cijfers op je pensioenoverzicht jou vertellen?

Plan je pensioen

Dat klinkt simpel, maar hoe begin­­ je dan? In twee stappen nemen we je mee in jouw pensioenplan.

1. Hoe sta je er nu voor?

We zetten alle cijfers op een rij en leggen je uit wat dit voor jou betekent.

2. Wat willen we bereiken?

Samen brengen we je wensen in kaart en maken een plan om deze te realiseren. De juiste financiële balans tussen nu en later. Zo zorgen we ervoor dat jij nu, maar ook later van je oude dag kunt genieten. Of misschien al op je 60e kunt stoppen met werken.

Hoe bouw ik mijn pensioen op?

Wij helpen je met het opbouwen van inkomen voor later. Er zijn tal van mogelijkheden: via je werkgever, zelf sparen of beleggen, banksparen, een lijfrenterekening of -verzekering of investeren in vastgoed. We selecteren de ideale mix van middelen die past bij jouw situatie en begeleiden je tot je doel is behaald.

Hoe zie jij je toekomst?

Mail voor meer informatie
of het maken van een afspraak via:

Werkwijze

In 5 stappen werken we toe naar jouw financiële toekomst. Van kennis maken tot een compleet plan. Jouw wensen en doelen zijn daarin onze leidraad; samen maken we die werkelijkheid.

Hoe gaan wij te werk?