Diensten

Financiële planning

Wil jij alles uit het leven halen en je vooral niet druk hoeven maken om je financiële situatie? Dan is een goed plan onmisbaar. Een financieel plan geeft inzicht in je huidige situatie (“Hoe sta je er nu voor?”) en biedt richting aan je toekomst (“Waar wil je naar toe?”).

  • Persoonlijk – jouw situatie vraagt om maatwerk
  • Uitgebreid – we nemen alle tijd voor je
  • Begrijpelijk – het gaat immers om jouw toekomst

Welke vraag heb jij ?

Van millennial tot pensionado, iedere levensfase gaat gepaard met financiële vraagstukken. Vragen waarmee je al een tijdje rondloopt, of vragen waarvan je niet eens wist dat je ze had. Wij bespreken al je vragen en zorgen, zodat jij met een gerust hart je toekomst tegemoet gaat.

  • Ik heb een goed salaris, maar waar gaat het allemaal naar toe?
  • Ik weet dat ik iets voor mijn pensioen moet doen, maar waar begin ik?
  • Ik wil graag een onderneming starten, maar hoe pak ik dit aan?

Van (be)sparen en investeren tot het plannen van je pensioen en misschien wel het doorgeven van jouw vermogen aan de volgende generatie. Vanaf vandaag neem jij over alle onderwerpen gefundeerde beslissingen met een financieel plan als basis.

Ook als het even niet mee zit

Het leven gaat niet alleen over rozen. Daarom houden we rekening met tegenslagen. We maken je bewust van de risico’s die je loopt en bieden je een oplossing voor de risico’s die je niet kunt of wilt dragen. Niet het meest leuke onderwerp, dat begrijpen we. Maar juist daarom staan we er bij stil; want als het goed geregeld is, kun jij het loslaten.

Mail voor meer informatie
of het maken van een afspraak via:

Werkwijze

In 5 stappen werken we toe naar jouw financiële toekomst. Van kennis maken tot een compleet plan. Jouw wensen en doelen zijn daarin onze leidraad; samen maken we die werkelijkheid.

Hoe gaan wij te werk?