Diensten

Ondernemen

Als zelfstandig ondernemer of als DGA  van een bedrijf is goed financieel in- en overzicht noodzaak, ook in relatie tot je privévermogen. Omnis kent de mogelijkheden om je wensen zowel zakelijk als privé goed met elkaar in balans te brengen.

Hypotheek voor ondernemers

Je hebt je droomhuis gevonden. Maar hoe vind je een passende hypotheek? Want niet alle banken zijn even ondernemersgericht. Omnis heeft zich juist gespecialiseerd in het helpen van ondernemers bij het verkrijgen van een hypotheek. Wij kennen alle regels, acceptatiedrempels en kleine lettertjes 

Jouw voordeel

 • Goed voorbereid op zoek naar je nieuwe woning
 • Snel inzicht in je leenmogelijkheden 
 • Ook voor startende ondernemers 
 • Met een adviseur die ondernemers begrijpt

Het complete plaatje telt

Omnis gaat tot het uiterste om je te helpen met het vinden van een passende hypotheek. Wij vinden het belangrijk om verder te kijken dan jouw wens om een huis te kopen. Wij nemen je hele financiële situatie door. Hoe sta je er nu voor en waar wil je naar toe, zowel zakelijk als privé? Zo zorgen wij ervoor dat je hypotheek naadloos aansluit op jouw huidige situatie én dat deze voldoet aan je toekomstwensen. 

Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Ook als startende ondernemer zijn er opties voor het verkrijgen van een hypotheek. Maak een afspraak en ontdek wat jouw mogelijkheden zijn. 

Financieel advies & coaching

Ben je ondernemer en heb jij wel eens het gevoel dat je er alleen voor staat? Beslissingen neem je zelf. Toch kan het soms prettig zijn om advies in te winnen. Bij Omnis krijg je advies van ondernemer tot ondernemer. Dit kan tot nieuwe inzichten leiden. 

Omnis ondersteunt jou bij uiteenlopende beslissingen. Wij zorgen er voor dat jij kunt doen waar je goed in bent en dat je het maximale uit je mogelijkheden kunt halen. Niet alleen zakelijk, maar ook privé.

 • Klankbord – Voor alle vragen en uitdagingen die op je pad komen. Wij denken met je mee. 
 • Strategisch advies  Past de structuur van je onderneming nog bij jou en je bedrijf?
 • Investeringsbeslissingen  Samen kijken we naar de mogelijkheden en vergelijken we je opties.
 • Bedrijfsovernames en -opvolging  Een bedrijf overnemen of bedrijfsopvolging vraagt om een secuur plan.
 • Startende ondernemers  Je ondernemingsplan vormgeven? Wij helpen je.

Wil je meer weten over de werkwijze van Omnis Ondernemersadvies & coaching? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Als je door ziekte langere tijd niet kunt werken, komt de bodem van je spaarpot al snel in zicht. De vaste kosten lopen door en zonder inkomen kan dit vervelende gevolgen hebben. Daar wil je als ondernemer liever niet aan denken. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) hoeft dat ook niet. Een AOV verzekert je van inkomen, als je door ziekte niet kunt werken. 

Een verzekering op maat 

Je kunt je AOV helemaal naar wens samenstellen. Zo heb je bijvoorbeeld zelf invloed op de hoogte van het verzekerde inkomen, de looptijd van de uitkering én je eigen risicotermijn. Omnis helpt je met het maken van de juiste keuzes. Zo weet je zeker dat je in geval van ziekte of een ongeval je vaste laten kunt blijven betalen. 

Kritisch op premie en voorwaarden

Omnis vindt het belangrijk dat jij in tijden van nood goed en snel geholpen wordt. Ook wil je natuurlijk niet te veel betalen. Wij vergelijken vrijwel alle verzekeraars en kijken kritisch naar alle voorwaarden. Zo ben jij verzekerd van de beste dekking en de scherpste premie. 

Chronische aandoening

Heb je een chronische ziekte en wil je je graag verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid. Geen probleem, dit is onze specialiteit. We zullen er alles aan doen om verzekeren ook voor jou mogelijk te maken. 

Pensioen

Als ondernemer ben je  verantwoordelijk voor de opbouw van je eigen pensioen. Als je later wilt kunnen genieten van een zorgeloos leven, zul je nu dus actie moeten ondernemen. Je kunt op verschillende manieren zelf pensioen opbouwen. Hoe, dat hangt af van jouw wensen en persoonlijke situatie. 

Hoe bouw je pensioen op?

Als ondernemer kun je op verschillende manieren pensioen opbouwen. 

 • Door te sparen of te beleggen
 • Fiscaal voordelig sparen 
 • Vermogen opbouwen in je onderneming
 • Je hypotheek aflossen 
 • Investeren in onroerend goed

Elke mogelijkheid heeft voor- en nadelen. Bespreek je pensioen daarom altijd met een adviseur. 

Mail voor meer informatie
of het maken van een afspraak via:

Werkwijze

In 5 stappen werken we toe naar jouw financiële toekomst. Van kennis maken tot een compleet plan. Jouw wensen en doelen zijn daarin onze leidraad; samen maken we die werkelijkheid.

Hoe gaan wij te werk?