Diensten

Chronische aandoening

Je leeft gezond, sport veel en je medische controles zijn goed. En toch word je afgewezen door je verzekeraar. Wil jij je graag verzekeren, maar ervaar je hierbij weerstand vanwege je chronische aandoening? Je staat daarin niet alleen; veel mensen met een chronische ziekte ondervinden problemen bij het afsluiten van een verzekering.

Chronisch ziek en toch verzekeren? Wij helpen je!

  • Onafhankelijk advies- jouw belang staat voorop
  • Snel offertes van verschillende verzekeraars
  • Duidelijk overzicht van kosten en premies

Omnis maakt zich sterk voor jou

Wij vinden dat iedereen recht heeft op een eerlijke beoordeling van zijn of haar medische situatie. Het hebben van een chronische ziekte hoeft niet te leiden tot een afwijzing. Wij maken ons al jaren sterk voor mensen met een chronische aandoening en helpen je bij het vinden van een passende oplossing.

Onze werkwijze

Je wilt natuurlijk snel weten waar je aan toe bent. Daarom hebben wij in samenwerking met verzekeraars en patiëntenverenigingen maatwerktrajecten opgezet. Zo hoef je voor een overlijdensrisicoverzekering niet langer dan twee weken te wachten op een aanbod. Maar net zo vaak heb je binnen enkele dagen je polis al in huis! Ook voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) helpen we je graag. Wel is een AOV-aanvraagtraject complexer en vergt het meer tijd.

Mail voor meer informatie
of het maken van een afspraak via:

Positief over geldzaken

In samenwerking met de Hiv Vereniging hebben wij positief-over-geldzaken.nl ontwikkeld. Hier vind je informatie over ‘leven met Hiv’ en geldzaken. Zo leggen we bijvoorbeeld uit waar je aan moet denken bij het kopen van een huis. Of als je voor je zelf wilt beginnen. Het belangrijkste is dat je inzicht krijgt in hoe je er voor staat en waar je naar toe wilt.
Wij helpen je graag om je geldzaken vervolgens zo goed mogelijk te regelen.

De Diabetes Verzekeraar

Ook voor mensen met Diabetes maken wij ons sterk, wij hebben in samenwerking met Diabetesvereniging Nederland diabetes-verzekeraar.nl opgericht. Hier vind je allerlei informatie over geldzaken en ‘leven met diabetes’.

Als verzekeren echt niet mogelijk is

Het kan helaas zo zijn dat je medische situatie het niet mogelijk maakt om jezelf te verzekeren tegen bijvoorbeeld de financiële gevolgen van overlijden. In dat geval is het bijzonder belangrijk dat je goed inzicht hebt in hoe je er financieel voor staat en wat je in de toekomst kan verwachten. Samen met je adviseur kun je een plan maken om bijvoorbeeld op een andere wijze een buffer op te bouwen.

Omnis denkt graag met je mee en kijkt verder dan verzekeren.

Werkwijze

In 5 stappen werken we toe naar jouw financiële toekomst. Van kennis maken tot een compleet plan. Jouw wensen en doelen zijn daarin onze leidraad; samen maken we die werkelijkheid.

Hoe gaan wij te werk?