Financiële Planning | Pensioen | Financiële administratie | Hypotheken | Verzekeringen | Belastingen | Financieringen | Vermogensbeheer | Employee Benefits

Erkend Hypotheek Adviseur & Gecertificeerd Financieel Planner

Onderscheidend

lezen

 

Omdat wij continu onderscheidend willen zijn vinden wij het niet voldoende om alleen te streven naar kwalitatief hoogwaardig financieel advies. Wij willen uw advies up-to-date houden, maar ook onze kennis. Dit wordt gewaarborgd door ons abonnement, de certificering en het rentebewakingssysteem.

Omnis Service Abonnement

Het is niet altijd eenvoudig om nu aan te geven wat uw financiële situatie in de toekomst zal zijn, omdat financiële planning vele zaken omvat. U kunt van werkgever veranderen, verhuizen, kinderen krijgen, arbeidsongeschikt raken, overlijden, enzovoort. Het is belangrijk om tijdig op deze ontwikkelingen te (kunnen) anticiperen.

Financiële planning betekent het in kaart brengen en onderling afstemmen van uw huidige en toekomstige wensen. Hoewel in de toekomst nog van alles kan veranderen, is het wel mogelijk om trends te signaleren en een strategie te bepalen. Daardoor creëren wij voor u de mogelijkheid om flexibel in te spelen op veranderende perspectieven zonder af te wijken van uw uitgangspunten.

Om deze aanpak uit te kunnen voeren hebben we een service abonnement ontwikkeld. Ons uitgangspunt is het up-to-date houden van onze adviezen. Daarbij staat de persoonlijke band met u centraal.

Dankzij het abonnement zijn wij in staat uw situatie inzichtelijk te houden en u te voorzien van de nodige adviezen. Door de verbintenis van het abonnement kunt u tevens hoge eisen aan ons stellen. Afhankelijk van het soort abonnement heeft u recht op de bijbehorende service. Wij dienen uw situatie te actualiseren en de ontwikkelingen op financieel of fiscaal gebied te verwerken. Omgekeerd verzoeken wij u om veranderingen in uw situatie en wensen aan ons te melden. Hierdoor kunnen wij adequaat reageren met passende maatregelen, waarbij wij de administratieve zaken voor u afwikkelen. Dat geldt bijvoorbeeld voor het deblokkeren van bedrijfsspaartegoeden, het doen van belastingaangiftes, het voorzien in een fiscale helpdesk, het voeren van correspondentie met banken, verzekeraars en vermogensbeheerders. De verschillende abonnementen vindt u terug bij onze particuliere en zakelijke diensten.

Certificering

Omnis Financieel Adviesgroep BV is door diverse onafhankelijke erkenninginstituten gecertificeerd.

FFP Gecertificeerd Financieel Planner:

De Stichting Certificering FFP bewaakt de kwaliteit van het beroep financieel planners. Zij houden de dienstverlening, de opleidingseisen en de gedragscodes scherp in de gaten zodat de klant gegarandeerd is van een professionele en discrete dienstverlening.

Wij zijn trots dat we gecertificeerd zijn bij dit hoog aangeschreven instituut. In heel Nederland zijn 2370 financieel planners met deze veeleisende opleiding. Slechts een beperkt aantal van hen is werkzaam bij onafhankelijke adviesbureaus en daar zijn wij er één van.

Erkend Hypotheek Adviseur:

Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs (SEH), helpt consumenten bij het vinden van deskundig hypotheekadvies. Zij doet dit via een erkenningsregeling voor hypotheekadviseurs. De adviseurs dienen aantoonbare kennis en ervaring te hebben op het gebied van hypotheekadvies. Daarom vinden wij het vanzelfsprekend dat al onze consultants erkend hypotheek adviseur zijn.

Rente bewakingssysteem

Om de laagste hypotheekrente te kunnen aanbieden hebben wij een rentebewakingsysteem ontwikkeld. Met het rentebewakingsysteem ontvangt u de laagste rente op de door u gewenste hypotheek.

Het komt voor dat u van plan bent een woning aan te kopen, echter u zit nog de onderhandelingsfase of u heeft nog geen keus in het woningaanbod gemaakt. Indien de rente stijgt voordat u de woning heeft gekocht, dan ontvangt u de hogere rente. Wij kunnen met het rentebewakingsysteem uw rente monitoren en u inlichten wanneer deze gaat stijgen. Hierdoor behoudt u het recht de rente nog tegen de oude lagere rente aan te vragen.

Om van het rentebewakingsysteem gebruik te kunnen maken, nemen wij voor de aankoop van de woning uw wensen betreffende de hypotheek door. Na de inventarisatie adviseren wij u over de beste hypotheekvorm. Hierna houden wij u op de hoogte van de ontwikkeling van de hypotheekrente en ontvangt u de laagste rente bij de door uw gewenste hypotheek.