Financiële Planning | Pensioen | Financiële administratie | Hypotheken | Verzekeringen | Belastingen | Financieringen | Vermogensbeheer | Employee Benefits

Erkend Hypotheek Adviseur & Gecertificeerd Financieel Planner

Chronische ziekten

 

Indien u een chronische aandoening heeft, dan dienen financiële producten op maat te worden aangeboden.

Wij zijn gespecialiseerd in de onderstaande aandoeningen:

 

Mail nu voor meer informatie of bel 0320-295070 om een afspraak te maken.

Persbericht: AOV voor mensen met Hiv eindelijk mogelijk!

Omnis Financieel Adviesgroep BV pleit al jaren voor betere voorwaarden en gelijke acceptatie van verzekerden. Onder andere middels de website www.positief-over-geldzaken.nl waar je alle informatie en goede tips over geldzaken kunt lezen. Omnis heeft het door middel van samenwerkingsverbanden en lobby's nu eindelijk mogelijk gemaakt dat mensen met Hiv zich op goede en betaalbare wijze kunnen verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid bij een verzekeringsmaatschappij. Lees hier meer over de AOV-mogelijkheden.

Lage premies

Omnis is de specialist op het gebied van overlijdensrisicoverzekeringen voor mensen met een chronische zieke en in het bijzonder diabetes. Wij kunnen voor u een verzekering afsluiten waar andere partijen uw aanvraag afwijzen. Door onze speciale afspraken met verzekeraars kunnen we u ook nog eens een zeer scherpe premie bieden. In de meeste gevallen is er maar een beperkte premieopslag.

Heeft u een lopende levensverzekering, dan is de kans groot dat u kunt besparen op de premie. Verzekeraars hebben de premies de afgelopen 3 jaar fors verlaagd. Als hier bovenop ook nog een lagere premieopslag kan worden aangeboden dan kan uw voordeel al snel oplopen tot tientallen euro’s per maand. Wilt u besparen op de premie van uw levensverzekering? Neem dan nu contact met ons op.
Mail nu voor meer informatie of bel 0320-295070 om een afspraak te maken.
Diabetes-verzekeraar.nl

Onlangs hebben wij de website Diabetes-verzekeraar.nl gelanceerd. Op deze nieuwe website wordt informatie aangeboden die benodigd is bij het adviseren en regelen van verzekeringen voor iedereen met diabetes. Diabetes-verzekeraar.nl is geen prijsvechter, de basis is betrouwbaar en transparant advies. Denk bijvoorbeeld aan de financiële gevolgen van overlijden. Deze zijn voor iedere nabestaande anders. Daarom is goed advies over deze consequenties belangrijk. Zodat de nabestaanden na het overlijden van hun dierbare geen financiële zorgen hebben. Bijvoorbeeld omdat de hypotheek (deels) kan worden afgelost of een studiepotje voor de kinderen kan worden gemaakt. Of er gewoon financiële ruimte is om een tijdje niet te werken of extra kinderopvang te regelen. Met een overlijdensrisicoverzekering regelt u zulke belangrijke zaken. Bij het afsluiten van een hypotheek wordt bovendien vaak een overlijdensrisicoverzekering verplicht gesteld.

Op de website vindt u nadere uitleg over het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering en een uitvaartverzekering. Door de korte lijnen en efficiente werkwijze kan de Diabetes-verzekeraar u tegen lage kosten adviseren en u een verzekering aanbieden tegen de scherpste premies

Hiv en geldzaken

In samenwerking met de Hiv-vereniging hebben wij de website positief-over-geldzaken.nl ontwikkeld. Deze website is de centrale plek over hiv en geldzaken. Hierop vindt u alle informatie die u nodig heeft bij het kopen van een woning, een nieuwe baan of als u voor u zelf wilt beginnen. U vindt bijvoorbeeld nadere uitleg over het afsluiten van een hypotheek, overlijdensrisicoverzekering en een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Speciale afspraken
Bij het verstrekken van hypotheken en verzekeringen dient rekening worden gehouden met uw specifieke situatie. Met een aantal banken en verzekeraars zijn speciale afspraken waardoor wij u tegen gunstige voorwaarden financiële producten kunt aanbieden. Hierdoor zijn wij in staat uw wensen te realiseren indien u een woning wilt kopen of een levensverzekering wilt afsluiten.
Werkwijze

Graag begeleiden wij u in met het afsluiten van een hypotheek of verzekering. Onze begeleiding wordt op maat aan u aangeboden. Doordat wij maatwerk leveren zullen wij uw specifieke medische achtergrond dienen te analyseren. Afhankelijk van uw situatie vragen wij bepaalde medische zaken op. Nadat wij de gegevens hebben ontvangen, worden deze geanalyseerd en beoordeeld door de betreffende partij welke het meest geschikt is in uw situatie. Hierna ontvangt u van ons een passend advies met de best mogelijke voorwaarden.